"Dorel de România", exportat în Austria: Un român a turnat beton pe 25 de mașini și a provocat haos pe 6 km de șosea

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un muncitor român a provocat un adevărat haos pe o stradă đin Austria, după ce a vărsat încărcătura din betonieră pe 25 de mașini. 

Un român în vârstă de 35 de ani, rezident la Grieskirchen, în Austria Superioară, a exportat perfect numele românesc de "Dorel". Bărbatul a avariat nu mai puțin de 25 de mașini și a îngreunarea circulația pe aproximativ șase km de șosea.

Românul nu a observat că pierde beton

 

Întâmplarea a avut loc pe 24 noiembrie 2021, în jurul orei 15:10, pe Innviertler Strasse, pe porțiunea de drum de la Andorf spre Schärding.  Românul, care conducea o betonieră, a observat târziu că pierde încărcătura care a ajuns pe mașinile parcate și de-a lungul străzii.

În zona locală Laufenbach, localitatea Taufkirchen an der Pram, betoniera a început să se golească singură din cauza unui defect tehnic la controlul pârghiei transversale, care este responsabilă pentru descărcare, potrivit publicației laumat.at. 

25 de vehicule avariate

 

Mixerul a pierdut aproximativ un metru cub de beton, gata amestecat, pe o distanță de aproape șase kilometri. 

Numeroase autovehicule parcate, în prezent sunt depistate 25 de vehicule, au fost în unele cazuri avariate considerabil de amestecul din beton. O parte din încărcătură a fost vărsată și pe carosabil, fiind apoi întinsă vehiculele aflate în trafic.. 

Bărbatul de 35 de ani a observat defecțiunea tehnică la vehiculul său doar în zona Pramhof, din localitatea St. Florian am Inn, după care a oprit imediat camionul pe partea dreaptă a străzii. 

Cinci patrule de poliție și pompierii au fost de serviciu mai bine de două ore pentru a face față măsurilor de siguranță și de deviere necesare. 

Drumul a fost curățat cu o mașină specială și apoi redat din nou pentru circulație, mai scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel