Donald Tusk s-a întâlnit cu Helmuth Duckadam, pe care l-a omagiat în discursul său

Andreea Cosma |
Data publicării:

Președintele Consiliului European Donal Tusk s-a văzut personal cu fostul mare fotbalist, Helmuth Duckadam, după ce l-a elogiat într-un discurs ţinut la Ateneul Român, din Bucureşti, în limba română.

"A fost un moment deosebit, cel în care Donald Tusk m-a invitat să ne cunoaştem la Sibiu într-un moment atât de important. Pentru mine şi familia mea va rămâne ceva deosebit. Întâlnirea a decurs mai mult decât plăcut. După ce ne-am strâns mâna, m-am adresat cu „domnule preşedinte, vreau să vă mulţumesc pentru discursul de la Ateneu”. Mi-a spus că ne adresăm cu Donald şi Helmuth", a povestit Helmuth Duckadam pentru Digi24.

Citeşte şi: Jean-Claude Junker dezvăluie din culisele Summitului: "Eu am propus să aibă loc la Sibiu"

Cei doi au făcut chiar şi un schimb de cadouri, iar iniţiativa întâlnirii faţă în faţă a fost a oficialului european.

"I-am dat o pereche de mănuşi, le-a încercat, i-au fost bune, un tricou cu Steaua din 86, cu Donald Tusk nr. 1, şi o pălincă făcută de mine. Mi-a oferit o pălincă, puţin mai slabă, a recunoscut şi el, din oraşul dânsului, şi o carte cu Uniunea Europeană cu semnătura dumnealui. (...) Dacă s-a putut ca Helmuth Duckadam să se întâlnească cu preşedintele Consiliului European cred că totul e posibil. Important e să ne propunem mult mai mult ca să realizăm ceva”, a mai spus Helmuth Duckadam pentru Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel