Doi soți, găsiți fără suflare în propria locuință. Polițiștii au demarat o anchetă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Doi soți au fost găsiți decedați,  în această dimineață, în jurul orei 08:00, în casa loc din localitatea Seliște, raionul Nisporeni, Republica Moldova.

Cadavrele celor doi soți au fost găsite zăcând fără suflare în propria gospodărie de o vecină. Femeia a alertat imediat alertat polițiștii. Ajunți la fața locului, oamenii legii au stabilit că este vorba despre o femeie de 70 de ani și soțul său de 71 de ani.

Medicul-legist nu a depistat urme de moarte violentă. Cadavrele celor doi soți vor fi supuse mai multor expertize de laborator pentru a se stabili cu exactitatea circumstanțele în care a survenit decesul, scrie Deschide.md. 

Recent, într-o altă localitate din Republica Moldova un bărbat a fost reținut, după ce și-a ucis tatăl în bătaie cu o bucată de lemn. Crima a avut loc într-un apartament din orașul Strășeni, Republica Moldova. Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, s-a certat cu tatăl său în vârstă de 60 de ani. Conflictul dintre cei doi s-a transformat într-o bătaie, iar bărbatul și-a lovit tatăl de mai multe ori cu pumnii, picioarele și cu o bucată de lemn. După ce l-a bătut, l-a lăsat în casă și a plecat în oraș, scrie Deschide.md. După miezul nopții a revenit acasă, însă și-a găsit tatăl zăcând fără suflare pe patul pe care l-a lăsat. Bărbatul a mers la vecină și a rugat-o să cheme poliția. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar agresorul a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul și-a recunoscut vina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel