Doi români, scandal monstru într-un bar din Italia: "Italian ratat. Ai de gând să mă denunți? Mă doare-n cot de poliție"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O după-amiază liniștită în Crema (Cremon), Italia, este întreruptă de o încăierare. Doi români provoacă un barman și izbucnește o altercație. Unul dintre ei îl ironizează pe polițist: "Ai de gând să mă denunți? Mă doare-n cot..."

 

Liniștea unei după-amiezi de miercuri din provincie a dispărut brusc, spartă de niște tineri români La Crema (Cremona). În fața unei cafenele din centrul orașului - unul dintre acele locuri elegante, frecventate de obicei pentru o discuție în liniște - o încăierare la limită a făcut ca atmosfera să fie deosebit de încărcată

Totul a început chiar în fața intrării în cafenea, unde se afla în acel moment un angajat al cafenelei. Dintr-o dată, niște români au trecut pe lângă el și s-au lovit de el într-un mod provocator, potrivit celor povestite de un martor pentru ilGiornale.it. Când li s-a cerut o explicație, tinerii de naționalitate română (detaliu care a reieșit din identificarea ulterioară de către poliție) au început să ridice tonul.

Doi români puși pe scandal s-au dat în spectacol într-o cafenea din Italia

 

Climatul s-a încins, în ciuda temperaturilor încă scăzute din prima zi a lunii martie. Iar pe strada centrală de promenadă din Crema a izbucnit o altercație. Unul dintre români a devenit amenințător cu tânărul barman: "Taci din gură, dacă mai vorbești, te bat!", l-a amenințat acesta.

Proprietarul barului intervine pentru a afla ce s-a întâmplat, dar, după cum documentează o înregistrare video, străinii se iau din nou de tânărul său angajat. "Ți-am dat un pumn? Ai meritat-o! O să-ți mai dau încă unul în față dacă mă enervezi", strigă unul dintre ei, în timp ce în jurul său se formează o grămadă de oameni uimiți de incident.

2. -imagine fara descriere- (romaniscanadal-italia.png)

„Italian ratat. Mă denunți? Mă doare-n cot de poliție“

 

Proprietarul barului nu are altă soluție decât să cheme carabinierii, dar nici măcar apelul la forțele de ordine nu pare să-i intimideze pe românii puși pe harță. Dimpotrivă, unul dintre ei chiar își bate joc, inventând o presupusă atitudine rasistă din partea polițiștilor: "Intrați înăuntru, italieni, acum vine poliția și o să ne dea un șut în fund pentru că suntem străini". Iar replicile tăioase continuă: "Vine poliția, mă vor denunța. Mie nu-mi pasă... nici măcar de poliție!".. În momentul în care tensiunea pare să scadă, unul dintre băieți se năpustește asupra tânărului barman, încercând să îl împingă. Acesta reușește să îl evite.

Carabinierii au sosit și i-au identificat pe protagoniștii bătăii. Nu s-a luat nicio măsură împotriva lor, deoarece proprietarul barului și angajatul său au decis să nu depună plângere. 

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel