Doi copii, premiaţi de poliţişti pentru sprijinul oferit într-un caz dificil

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi fraţi în vârstă de 13 şi 15 ani, ambii din Piatra-Neamţ, au fost premiaţi, marţi, de poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ pentru spiritul civic de care au dat dovadă în soluţionarea unui caz în care viaţa a două persoane se afla în pericol.

Este vorba de cazul din 22 mai, când poliţiştii au fost sesizaţi că un apartament al unui bloc din Piatra-Neamţ este inundat, iar în interior se află o femeie în vârstă de 39 de ani, care s-a baricadat împreună cu fiul său, de 7 ani.

"Încercând să aibă o imagine completă a situaţiei existente în imobil, poliţiştii au apelat la sprijinul locuitorilor din zona respectivă, cei doi fraţi fiind cei care au venit în ajutorul poliţiştilor, oferind detalii care au dus la salvarea celor două persoane. Astăzi, 1 iunie, de Ziua Copiilor, cei doi au fost invitaţii de onoare ai poliţiştilor, care i-au întâmpinat pe treptele IPJ Neamţ. Totodată, aceştia au primit diplome şi medalii de onoare, fiind felicitaţi de conducerea IPJ Neamţ, pentru implicarea activă în intervenţia salvatoare a celor două persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Copiii şi-au petrecut ziua împreună cu poliţiştii, fiind iniţiaţi în tainele acestei meserii chiar de oamenii legii cărora le-au acordat sprijin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel