Directoare MET Police, mesaj EMOŢIONANT pentru poliţiştii ROMÂNI din Marea Britanie

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliţiştii români din Regatul Unit au primit astăzi un mesaj de încurajare şi de mulţumire din partea directorului Metropolitan Police Service, Cressida Dick. Acesta a fost postat pe pagina Ambasadei României, ca un tribut pentru cetăţenii români implicaţi în activităţi critice în perioada pandemiei.

"Emoționantul mesaj al directorului Metropolitan Police Service, doamna Cressida Dick, de apreciere a activității românilor care, în această perioadă a pandemiei COVID-19, s-au aflat în prima linie. Fie că au activat în structurile poliției britanice sau în sistemul medical, fie în alte domenii vitale ale societății, toți au contribuit la asigurarea continuității vieții de zi cu zi din Regatul Unit.

Mesajul a fost transmis în deschiderea concertului omagiu „The George Enescu Series’ Wall of Goodwill Concert - a special tribute to the #Romanian firstline workers in the UK„, organizat de Romanian Cultural Institute in London și Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Cressida Dick: În întreaga țară în ultimele săptămâni, când toată lumea s-a confruntat cu amenințarea teribilă a pandemiei de coronavirus, oamenii din serviciile noastre de urgență și serviciile noastre de sănătate și alți lucrători-cheie au continuat să îşi ofere serviciul publicului. Mulți dintre acești oameni sunt români și aici, în MET, la Poliție, avem zeci de ofițeri români și mulți angajați români. Ne bucurăm să îi avem. Au venit din ce în ce mai mulți alături de noi în ultimii ani și sunt o parte integrantă a serviciului pe care MET îl oferă cetăţenilor londonezi. Sunt cu adevărat recunoscătoare tuturor pentru tot ce au făcut și prietenilor români implicaţi în activităţi critice - Vă mulțumesc foarte mult!", a transmis Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe pagina oficială de Facebook, unde a postat şi un videoclip cu mesajul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel