Dîncu, despre întâlnirea cu unul dintre liderii AUR: „Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
vasile_dincu_congres
vasile_dincu_congres

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion.

Într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o duminică seară, la un post de televiziune, Vasile Dîncu a afirmat că s-a întâlnit, joi, cu co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, în contextul în care acesta l-a sunat pentru a sta de vorbă despre rezultatele unui sondaj de opinie. 

Liderul social-democrat a negat însă că PSD ar purta negocieri politice cu AUR, arătând că acesta din urmă este un “partid anti-sistem”, în vreme ce PSD se află în “mainstream-ul” politic.

„Normal ar fi partidele să se întâlnească unele cu altele, să discute despre viitorul Parlament. Dacă voiam să facem o întâlnire politică, făceam o întâlnire între cele două partide, una oficială, în care nu aveam niciun motiv să ascundem acest lucru. Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”, a afirmat Vasile Dîncu, potrivit Știrile PRO TV.

El a precizat că ″în acest moment nu există perspectivă” de colaborare între PSD şi AUR.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel