Din culisele CEx PSD. Deputatul Mitralieră, RĂZBOI cu Manda: „O să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să NE BATEM CU VOI”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Răzmeriță între Claudiu Manda și deputatul Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră. Acesta din urmă l-ar fi amenințat cu bătaia pe soțul Olguțăi Vasilescu în cadrul CEx PSD de marți.

Europarlamentarul Claudiu Manda şi deputatul Cătălin Rădulescu, poreclit Mitralieră, s-au luat la harță în Comitetul Executiv al PSD de marți, susţin surse politice citate de Adevărul. Manda i-ar fi cerut lui Rădulescu să părăsească şedinţa, pentru că nu e membru CEX. Rădulescu a reacționat și l-ar fi ameninţat pe Manda că „vine cu băieţii” şi se vor bate.

Când Manda i-a invitat afară din ședință pe cei care nu sunt membrii CEX, Mitralieră a replicat că el a fost invitat de Viorica Dăncilă, la acel moment încă președinte al PSD. Numai că aceasta a răspuns că „CEX-ul PSD nu e nuntă, să fie nevoie de invitaţii“, spălându-se pe mâini de scandalul iscat între cei doi. 

„Dacă plec de aici, o să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să ne batem cu voi”, ar fi spus Cătălin Rădulescu, după ce Manda a tot insistat să plece. Momentul a fost însă depășit, Mitralieră rămânând în sedința PSD până la final, potrivit Adevărul.ro.


[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel