DIICOT vrea să-i facă plângere la barou lui Tonel Popa. Cum justifică avocatul că și-a făcut selfie la casa lui Dincă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
captură video Realitatea TV
captură video Realitatea TV

Procurorii DIICOT care lucrează la cazul din Caracal vor să sesizeze Baroul în privința avocatului familiei Luizei, după ce acesta a fotografiat casă lui Gheorghe Dincă și a făcut și un selfie. Inițial, avocatul a spus că un anchetator i-ar fi făcut o poză.

Avocatul ar fi făcut mai multe fotografii în câmpul infracțional (casă lui Gheorghe Dincă) cercetat de anchetatori și și-ar fi făcut și un selfie, îmbrăcat în combinezon. Ulterior, acesta a fost îndepărtat de la cercetări. Pe de altă parte, avocatul Tonel Pop a declarat jurnaliștilor că procurorul de caz nu îi mai permite accesul la anchetă, pentru că anchetatorii nu vor că acesta să anunțe în presă detaliile.

Pop a mai spus că a rugat un anchetator să îi facă o singură fotografie în cort, departe de spațiul unde se efectuau percheziții, iar faptul că nu i se mai permite accesul la anchetă nu are legătură cu poză.

„Am cerut șefului criminalistilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinizonul pentru că era haios au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinezonul. (...) Pentru că era haios. Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (...) Era haioasă cu combinezonul cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit.

Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la corp. Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. (...) Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext", a explicat Tonel Pop.

Totodată, apărătorul a mai spus că nu mai are voie să participe la anchetă pentru că procurorii nu vor că el să știe cum decurge urmărirea penală: „Nu le convine ce spun despre dumnealor, nu le convine să știe nimeni ce fac, ce nu fac sau fac prost”.

Tonel Pop a reprezentat PSD în diverse cauze și apare pe lista avocaților plătiți de PSD în 2018, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel