DIICOT: Zeci de percheziţii în ţară la traficanţi de ţigări şi de migranţi pe care îi transportau în Marea Britanie

Andreea Cosma |
Data publicării:
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea împreună cu poliţişti din cadrul SCCO Vrancea efectuează, joi dimineaţa, 41 de percheziţii judeţele în Vrancea, Bacău şi Suceava, la locuinţele unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, contrabandă şi trafic de migranţi.

Potrivit unor surse judiciare, membrii acestei grupări achiziţionau ţigări de contrabandă pe care le transportau în Marea Britanie, unde le valorificau.

În timpul transporturilor, de pe traseu (de pe teritoriul altor state europene) obişnuiau să preia şi migranţi pe care îi introduceau în mod fraudulos pe teritoriul Marii Britanii.

Până în acest moment, la percheziţii au fost găsite cantităţi considerabile de ţigări de contrabandă şi sume mari de bani în lire sterline şi euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel