Diaspora, vânată de ANAF. R.Bogdan: "Guvernul nu-i iartă pentru 10 august!"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Rareș Bogdan consideră că actuala guvernare nu îi iartă pe românii aflați peste hotare pentru ce s-a întâmplat pe 10 august 2018. Europarlamentarul spune că diaspora va fi vânată peste tot. 

"Guvernul Dăncilă nu-i iartă pentru 10 august și-i vânează peste tot. Iată de ce ezită frații din Diaspora să se înscrie pentru votul la alegerile prezidențiale! Se tem de ticăloșiile de care sunt în stare bolșevicii 2.0. Am sesizat încă ceva: Dăncilă a fost azi la Forumul Românilor de Pretutindeni. În prima frază a anunțat că există o companie de informare privind votul și cere extinderea termenului de înscriere - pentru a putea spune apoi că a încercat să-i ajute, dar ei nu vor să voteze!!! Păi iată de ce ezită! Îi vânează fiscul și cine știe ce mai pregătesc ăștia! Alfel nu stăteau la cozi 4-8 ore să voteze!! Revin: în fraza a doua, Dăncilă a anunțat că există niște programe de finanțare pentru Diaspora. Spuneți-mi dacă pricep eu bine că e o tentativă de mituire a celor din Diaspora. Vă aștept cu drag comentariile!", a scris Rareș Bogdan pe pagina de Facebook. 

Mesajul europarlamentarului vine în contextul în care ambasadele și consulatele României din străinătate trebuie să identifice românii plecți peste hotare. Apoi, ANAF îi înregistrează în Spaţiul Privat Virtual, portal prin care Fiscul le va urmări rezidenţa fiscală şi le va comunica dacă au taxe de plătit în ţară. Acest lucru prevede un proiect al Ministerului Finanțelor. 

Vezi și: Banii românilor din Diaspora, în ATENȚIA lui Teodorovici. Milioane de români din străinătate sunt vizați de acest proiect

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel