Diana Şoşoacă, spectacol la tribuna Senatului și săgeți spre ministrul Sănătăţii: „Sunt uimită! E prima oară când îl văd“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol în Senat, la dezbaterea moțiunii simple care îl vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, și nu a rata ocazia de a arunca cu săgeți spre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, făcând aluzie la episodul din curtea Institutului ”Matei Balș”, când ministrul Sănătății a luat-o la fugă atunci când a fost întrebat de senatoare despre incendiul care a cauzat moartea a peste 20 de pacienţi.

Nici Claudiu Năsui, ministrul  „supus“ moțiunii de cenzură, nu a scăpat de comentariile acide ale Dianei Șoșoacă.

„În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce. Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun simț. Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări. Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii.

Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul”, a mai spus senatoarea Diana Șoșoacă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel