Diana Şoşoacă şi liderii AUR, amendaţi cu câte 15.000 de lei pentru participarea la protestul de luni

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
A patra seară de proteste în România. Manifestanții reclamă dictatura medicală și cer libertate
A patra seară de proteste în România. Manifestanții reclamă dictatura medicală și cer libertate

George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă au fost  cu câte 15.000 de lei fiecare. pentru organizarea protestelor anti-restricţii de luni seara. La protestul de luni, mii de persoane au iești în stradă în Capitală și în marile orașe din țară, manifestând împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvern pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

„Amenzi s-au aplicat mai multor persoane care au contribuit la organizarea protestului, inclusiv celor trei parlamentari,  George Simion, Claudiu Târziu și Diana Șoșoacă. Aceștia au fost amendați cu câte 15.000 de lei, pentru că au organizat un protest public cu peste 100 de persoane” a informat o sursă din cadrul Jandarmeriei pentru G4Media.

Câteva mii de oameni au ieșit în stradă luni seară, în București și alte orașe din țară, pentru a protesta față de noile restricții anti-COVID impuse de autorități. În mai multe orașe, inclusiv în Capitală, manifestațiile s-au încheiat cu violențe și zeci de rețineri. Jandarmeria a anunțat miercuri că a amendat mai multe persoane pentru organizarea acestor proteste care au degenerat. Printre cei sancționați se numără liderii AUR George Simion și Claudiu Târziu și senatoarea independentă Diana Șoșoacă. 

Protestele împotriva restricțiilor din București au degenerat luni, după miezul nopții. În momentul în care au ajuns în Piața Unirii, protestatarii au început să arunce cu pietre și alte obiecte spre forțele de ordine și au vandalizat patru stații STB, pagubele ridicându-se la 32.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel