Diana Șoșoacă, SCANDAL la audierea ministrului justiției: "De-asta țara e guvernată așa cum e!"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Diana Șoșoacă s-a arătat revoltată la audierea propunerii de ministru pentru Justiție, în persoana lui Stelian Ion, de timpul scurt avut la dispoziție pentru audierea lui, în condițiie în care ministerul este unul dintre cele mai importante. 

Pentru ca guvernul să fie învestit cât mai repede, audierile trebuie să se desfășoare într-un timp record, astfel că timpii pentru audieri au fost reduși semnificativ. Diana Șoșoacă nu a fost însă mulțumită de ceea ce s-a întâmplat și a răbufnit: 

"Acum înțeleg de ce țara e guvernata asa prost în ultimii ani, mai ales în ultimii patru ani.  E inacceptabil. Pe mine mă interesează cum vor fi rezolvate problemele justiției când avem atâta injustiție în România și dumneavoastră ne acordați doar un sfert de oră și două întrebări. Vă spun că românul este cel care suferă și cred că ar trebui să vă preocupe mai mult situația poporului român decât propriul dumneavoatră timp," a spus senatoarea AUR, Diana Șoșoacă la audierea lui Stelian Ion în Comisia Juridică. 

Reamintim că Diana Șoșoacă este în acest moment una dintre cele mai controversate prezențe în parlament: iubită de simpatizanți, certată de alții, internauți au lansat chiar o petiție împotriva ei, pe care au semnat-o câteva mii de români. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel