Diana Şoşoacă, prima reacție după cheful cu lăutari transmis live: „Poporul român, primul care a dat tonul petrecerilor“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari, live pe Facebook: „Vreau să-i facem o dedicaţie lui Arafat”
Diana Şoşoacă, petrecere cu lăutari, live pe Facebook: „Vreau să-i facem o dedicaţie lui Arafat”

Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii după petrecerea cu lăutari dată într-un restaurant din Iaşi, organizată în cinstea soţului său. Senatoarea a postat şi un filmuleţ LIVE pe Facebook, în care îi dădea dedicații medicului Raed Arafat și în care se vedea că atât ea, cât şi cei prezenţi, nu purtau mască de protecţie.

Diana Şoşoacă a vrut să arate printr-un LIVE pe Facebook petrecerea cu lăutari într-un restaurant, cu ocazia aniversării soțului ei, unde toată lumea se comportă ca înainte de pandemie.

Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii pentru România TV, după ce a petrecut cu lăutari.

„În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă. Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului“ a declarat  Diana Şoşoacă.

„Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânți, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.

 

Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor“, a mai afirmat Diana Sosoaca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel