Diana Șoșoacă: "Eu sunt foarte bună. Sunt pâinea lui Dumnezeu. Mi-a zis doamna de fier a României"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
diana_sosoaca
diana_sosoaca

Diana Șoșoacă se descrie ca fiind o persoană foarte bună, numindu-se "pâinea lui Dumnezeu". Mai mult decât atât spune că se regăsește foarte bine în descrierea Adrianei Bahmuțeanu, care ar fi numit-o "doamna de fier a României". 

"Eu sunt o persoană foarte bună, sunt pâinea lui Dumnezeu. Toate până când observ o încălcare de drepturi sau libertăți. Atunci se schimbă totul. Chiar mă întreba o jurnalistă după ce am devenit parlamentar, dacă o să rămân la fel de vehementă. I-am zis că până atunci chiar am fost fată bună, de treabă," a povestit Diana Șoșoacă la România TV.

Acesta a vorbit și despre soțul ei și cum l-a cunoscut.

"Mereu râd când văd ce glume se fac pe seama mea. Era una la care am râs foarte mult, zicea cineva pe internet că atunci când îi este foarte greu să se gândescă totuși că Diana Șoșoacă are un soț. (...) M-a cerut de soție în două săptămâni. Ne-am cunoscut acasă la un ziarist. Dezbăteam diverse teme legate de legislație și la un moment dat cineva l-a jignit, a folosit niște invectie, iar eu i-am luat apărarea imediat. Au mai fost discuții și el mi-a luat mie apărarea. Așa ne-am cunoscut", a mai spus Șoșoacă.

Familia Dianei Șoșoacă

Parlamentara Alianței pentru Unirea României (AUR) spune că s-a căsătorit foarte rapid cu actualul soț pe care l-a cunoscut în casa jurnalistului al cărui nume nu a vrut să-l dezvăluie. Totodată, Șoșoacă spune că părinții ei sunt plecați în Franța. Mama ei este medic ginecolog, iar tatăl are probleme de sănătate care nu-i permit să se deplaseze. Diana Șoșoacă se mândrește și cu bunica ei care făcea pâine în Otopeni și spune că o lungă perioadă a donat-o.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel