Diana Șoșoacă (AUR), după ce Bogdan Stanoevici a murit infectat cu coronavirus: „Nu ne puteți omorî pe toți. Bogdan nu a murit de covid“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sosoaca bogdan stanoevici
sosoaca bogdan stanoevici

Bogdan Stanoevici, fostul ministru al românilor de pretutindeni, a decedat astăzi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a fost spitalizat aproape o lună. Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, afirmă că acesta nu ar fi murit din cauza Covid.

„Drum bun, prieten drag! Bogdan Stanoevici a fost iubit de Dumnezeu mai mult decat l-am iubit noi! Dumnezeu sa te odihneasca-n pace“, este mesajul scirs de senatoarea Diana Șoșoacă, cae se declară o apropiată a fostului ministru Bogdan Stanoevici.

După mesajul de condoleanțe transmis pe pagina sa de Facebook, Șoșoacă a susținut, într-o altă postare, că Stanoevici nu a murit din cauza infecției cu coronavirus.

Citește și: Bogdan Stanoevici, mort de Covid-19, refuza să poarte masca: „Sunt sănătos, nu port masca“

„Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate", a scris senatoarea. „M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!", a mai scris parlamentarul AUR.

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață. 

 

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se află internat la Institutul Inimii. Acolo viața fostului ministru este în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile, informează Antena 3.

PENTRU TOȚI "DEȘTEPȚII " DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPA INTERNARE....

Publicată de Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Marţi, 12 ianuarie 2021
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel