Deznodământ tragic în cazul româncei cu probleme de memorie, dată dispărută în Italia: Antonela a fost găsită fără viață într-un râu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Căutările româncei care a dispărut în urmă cu câteva zile din locuința sa din San Frediano s-au încheiat cu o veste tragică. În prima parte a după-amiezii de duminică, 5 martie, căutările efectuate de personalul specializat al pompierilor s-au încheiat cu descoperirea unui cadavru în apă. Antonela suferea de pierderi de memorie, iar temerile apropiaților ei s-au adeverit.

Femeia a fost căutată timp de trei zile cu ajutorul elicopterelor, dar și al câinilor moleculari specializați în căutarea de persoane. De către pompieri și voluntari ai Crucii Roșii.

Românca, cu probleme de memorie, dispăruse din San Frediano a Settimo. Ieri dimineață, vestea foarte proastă a lovit ca un trăznet. Femeia a fost găsită moartă în Arno, în zona lacurilor mici din Campo, în San Giuliano Terme.

 

Deznodământ tragic în cazul româncei cu probleme de memorie dată dispărută în Italia:

 

Timp de trei zile, mesaje cu fotografia ei au sărit pe toate rețelele de socializare, cu speranța de a o găsi în viață. „Vă cerem ajutorul în căutarea mamei mele. Oricine o vede trebuie să anunțe carabinierii. De asemenea, obișnuia să ia autobuze. E pe jos. Geacă neagră, blugi și cizme. E în stare de confuzie. Are deficiențe de uz, așa că nu poate auzi dacă o strigați“, a fost mesajul disperat al fiicei sale, Ștefania, pe rețelele de socializare.

Ieri însă a venit confirmarea tragediei. La fața locului, pe lângă poliția cu ofițerii Volanti, a fost chemat și medicul legist, care a stabilit că moartea s-a datorat unor cauze accidentale sau naturale și în niciun caz violente. De fapt, pe cadavru nu existau semne particulare care să sugereze o altă ipoteză. Este posibil ca românca să fi căzut accidental. Iar vestea descoperirii în sine s-a răspândit pe toate site-urile și rețelele de socializare, cu mesaje de condoleanțe consecvente din partea internauților plini de speranță.

 

Antonela fost găsită fără viață într-un râu

 

În ultimele zile, începând cu 2 martie, când familia a depus plângerea, au existat și presupuse apariții: chiar și în centrul orașului. Indicații care, însă, s-au dovedit, din păcate, a nu fi adevărate. Cadavrul a fost transferat la medicina legală la ordinul procurorului de serviciu.

Pe Facebook mulți cunoscuți deplâng dispariția Antonelei, care a fost urmărită de numeroase persoane. Femeia era cunoscută în cătunul Cascina din San Frediano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel