Destinație italiană puțin cunoscută, cunoscută sub numele de „Maldivele Europei”, pe care o puteți vizita pentru mai puțin de 35 de euro

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Iată o destinație italiană puțin cunoscută, cunoscută sub numele de „Maldivele Europei”, pe care o puteți vizita pentru mai puțin de 35 de euro.

Dacă speri să pleci în vacanță, dar banii sunt puțini, avem locul pentru tine. O destinație italiană puțin cunoscută, cunoscută sub numele de „Maldivele Europei”, este acum disponibilă pentru a fi vizitată pentru mai puțin de 30 de lire sterline - echivalentul unei ieșiri în pub-uri.

În plus, zona de plajă nu și-a câștigat porecla degeaba - vizitatorii au împărtășit recenzii excelente despre nisipul alb, mările albastre cristaline și vremea caldă și însorită.

La Maldive del Salento Pescoluse de lângă Palombara, Italia, ai o experiență extraordinară, la un preț foarte accesibil.

În acest moment, zborurile Ryanair de la Londra Stansted la Brindisi - cel mai apropiat aeroport - sunt de până la 14.79 euro.

Deși acest lucru variază de-a lungul anului, dacă planificați din timp, puteți face cu ușurință o afacere.

 

Ce poți face în Maldive del Salento Pescoluse de lângă Palombara, Italia



Sunt multe de făcut odată ce ești acolo. În afară de relaxarea pe plajă, sunt disponibile plimbări cu barca pentru snorkelling sau scuba diving și există o mulțime de baruri de care să te bucuri seara.

Și nu trebuie să rămâneți doar la Maldive del Salento, deoarece oaspeții pot explora și orașele de coastă din apropiere, inclusiv Otranto și Santa Maria de Leuca.

Plaja a primit mii de recenzii pe TripAdvisor, cu o singură scriere: „Această plajă este pur și simplu frumoasă! Deși era la mijlocul lunii iulie, nu se simțea la fel de aglomerat ca și alte plaje pe care am mers. Apa este limpede și frumoasă, iar nisipul frumos și alb."

Un altul a spus: „Plaja continuă kilometri întregi. Perfecțiune pură. O mulțime de Lidos cu oameni bine comportați. Deși aglomerat, este ordonat. Nisip curat, ape cristaline. Zi uimitoare pe o plajă perfectă.”

Deși există o serie de recenzii de la oameni care susțin că nu se compară cu Maldive, o persoană a intervenit pentru a clarifica recordul.

"Cred că oamenii înțeleg greșit motivul pentru titlul „Maldivele Italiei”. Nu are de-a face cu plaja, ci cu claritatea apei mării", au explicat ei.

„Și din acest motiv, este adevărat. Marea este atât de limpede, albastră, caldă și foarte puțin adâncă. Poți să ieși departe și să nu simți nimic sub picioarele tale decât nisip moale. E mortal!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel