Descoperirea făcută de un bărbat în camera sa de la un hotel din Grecia. A găsit o "fereastră secretă" care ducea spre o nouă cameră - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Descoperire șocantă făcută de un bărbat în camera sa de la un hotel din Grecia. A găsit o "fereastră secretă" care ducea spre o nouă cameră - VIDEO
Descoperire șocantă făcută de un bărbat în camera sa de la un hotel din Grecia. A găsit o "fereastră secretă" care ducea spre o nouă cameră - VIDEO

Un bărbat a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a făcut o descoperire interesantă în camera sa de la un hotel din Grecia, iar povestea sa a devenit virală pe internet.

Turistul care se afla în vacanță cu familia în Grecia a ajuns viral pe internet după ce a postat un clip cu descoperirea lui extraordinară din camera de hotel. Bărbatul a găsit din întâmplare o „fereastră secretă” care ducea direct la cea mai fascinantă parte a hotelului: barul.

Deși vacanțele all-inclusive pot fi avantajoase, ele vin adesea cu o serie de reguli și condiții. Cu toate acestea, acest tată a găsit o modalitate de a se bucura mai mult decât era cazul de all-inclusive și a împărtășit descoperirea sa pe rețelele de socializare. 

 

Surpriză la un hotel din Grecia: tunel secret spre barul all-inclusiv 



Familia intrase în cameră pentru a se culca, moment în care bărbatul a observat o "fereastră secretă" în spatele unei perdele. 

În textul postat cu videoclipul bărbatul spune: "Când barul de la all-inclusive se închide la ora 23:00, dar ai o fereastră secretă în camera ta de hotel care dă fix acolo.”

Camera lor era alăturată unei zone foarte căutate din hotel. Tatăl a deschis fereastra și s-a trezit în spatele barului de la piscină, care evident era închis la acea oră. 

Serviciul all-inclusive înceta la ora 23:00, ceea ce însemna că obloanele erau coborâte și barul nu mai era accesibil - cel puțin nu din față.

Cu toate acestea, fără a se descuraja, tatăl a reușit să se strecoare prin fereastră și să-și toarne o halbă de bere în spatele barului, chiar și cu obloanele coborâte în fața lui.

 

@raene1 Of all the rooms to give us ????????????????????‍♀️ #holiday #fyp #viralvideo #viraltiktok #vacation #cretegreece #beers #titanic #soyunav #arraialtiktok #foryou #tiktok #viral #duet #love #like #follow #explore #2023 #comedy ♬ original sound - Hudson and his wrinkle chops

 

Reacțiile au curs pe internet iar clipul a primit o mulțime de aprecieri

 

Videoclipul cu această descoperire a adunat aproximativ cinci milioane de vizualizări pe TikTok, iar utilizatorii s-au arătat foarte încântați. 

Unul dintre ei a răspuns: "Am auzit de un mini-bar, dar asta este de un alt nivel. Genial, să profiți la maximum de all inclusive".

Altcineva a postat: "După două nopți nu aș mai încăpea înapoi prin fereastră și aș fi fost prins dimineața cu siguranță."

Alt internaut a pus o întrebare interesantă: "Nu pot să nu mă întreb care a fost scopul real al acestei ferestre."

Cu siguranță, asta este o întrebare care ne dă de gândit!

Bărbatul a menționat că serviciul all-inclusive se încheia la ora 23:00, iar barul de la piscină se închidea la ora 18:00. Fereastra camerei lor dădea în zona interzisă clienților din spatele barului, iar videoclipul a fost înregistrat imediat după închiderea respectivului bar.

Cu toate acestea, politica exactă a hotelului cu privire la accesul în spatele barului după orele de program nu este clară, dar cu siguranță turistul a profitat de șansa lui chiar dacă era puțin ilegal!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel