Descoperire macabră în incendiul de la Matei Balș: Măicuță arsă, cu crucea pe piept

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Una dintre victimele găsite moarte în incendiul de la Matei Balș este o măicuță. 

"Una dintre victimele tragediei de la ”Matei Balș” era măicuță la Mănăstirea Christiana din București, transmite RomâniaTv. Stareța mănăstirii a fost contactată de legiștii de la INML, iar femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât. Măicuța fusese transferată la Spitalul Clinic de Urgență ”Floreasca”, dar în pofida eforturilor medicilor, a murit.  Astăzi, fratele și cumnata măicuței au mers la INML pentru a o recunoaște.

"Aseară m-a sunat poliția și mi-a spus. Mi-a spus maica de la Mănăstirea Christiana că au sunat-o de la INML de aici și i-au cerut niște date. și datele respective i-au spus că are o cruce pe piept și aici s-a zis că a recunoscut crucea de pe pieptul ei. Alte informații nu ne-a oferit nimeni. Era măicuță la un cămin de bătrâni.", a povestit fratele victimei conform DCNews.

Bilanțul victimelor se ridică acum la șase. Ultimul deces anunțat de Ministerul Sănătății este al unui bărbat de 70 de ani. 

Ministerul Sănătății a fost anunțat sâmbătă despre un nou deces înregistrat în rândul pacienților care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș" după incendiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel