Descoperire macabră: Bebeluș de câteva zile, găsit decedat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi din Oravița

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trupul neînsuflețit al unei fetițe de doar câteva luni a fost găsit într-o pungă, la groapa de gunoi a oraşului Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin. Polițiștii au deschis un dosar pentru a stabili cum a murit bebelușul și cine sunt părinții.

Potrivit primelor informații, este vorba despre o fetiță. Un bărbat ar fi sesizat Poliția cu privire la descoperirea macabră, după ce a observat cum mai mulți câini dădeau târcoale unui sac de gunoi. Când s-a apropiat, acesta a făcut descoperirea șocantă și a alertat imediat autoritățile, potrivit corespondentului Antena 3 CNN.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz. Necropsia va scoate la iveală atât vârsta bebelușului, cât și data morții. Tot autopsia este cea care va stabili încadrarea juridică a faptei și va oferi mai multe detalii care să ducă, în final, la vinovați.

Bebeluș de câteva zile, găsit decedat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi 

 

 Poliția Orașului Oravița a fost sesizată despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului“, transmit polițiștii.

„Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel