Derapaj în direct. Lider PSD, despre omologul său liberal: „Merită să-şi rupă gâtul căzând într-o groapă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul Laurenţiu Nistor, liderul PSD Hunedoara, a susţinut, în cadrul unei emisiuni la postul local de televiziune 7HD-Live, că speră ca preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuş, să cadă într-una din gropile existente în drumul care face legătura între Orăştie şi Costeşti şi „să-şi rupă gâtul”.

„Dnule Heiuş, cred că vă stă mai bine să vă faceţi fotograf decât să rămâneţi preşedinte al PNL-ului, că vă faceţi de râs. Sigur că ştiam despre aceste gropi, dar intenţionat nu le-a făcut reparaţie la acel drum pentru că ştia de vizita asta a ministrului Culturii şi a domnului (Heiuş – n. red.) şi credeam că o să cadă într-o groapă să-şi rupă gâtul. Că asta merită, să-şi rupă gâtul.

Vă rog să mă credeţi! De modul cum gestionează, merită să-şi rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. Sigur că da”, a afirmat Laurenţiu Nistor, candidat din partea PSD la şefia Consiliul Judeţean Hunedoara în alegerile din toamnă, potrivit Epoch Times.

 

Lucian Heiuş i-a acuzat pe social-democraţi de „incompetenţă”

 

Derapajul liderului PSD a avut loc ca reacţie la faptul că, pe data de 8 august, Lucian Heiuş a criticat pe pagina sa de Facebook starea „deplorabilă” a drumului care face legătura între Orăştie-Costeşti, totodată acuzându-i pe social-democraţi de „incompetenţă”.

„Ieri am fost la Sarmizegetusa Regia şi la Costeşti-Cetăţuia împreună cu domnul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu. Vă mărturisesc că mi-a fost ruşine faţă de dânsul, de starea DEPLORABILĂ a drumului care face legătura între Orăştie-Costeşti şi a modului în care arată vegetaţia care se revarsă peste drum. Un drum parcurs de sute de turişti zilnic, un drum care face de ruşine judeţul Hunedoara şi care dovedeşte, încă o dată, incompetenţa PSD-ului, partid care a condus în ultimii patru ani Consiliul Judeţean Hunedoara. Acest drum este în administrarea CJ Hunedoara! Ruşine PSD!”, a susţinut Heiuş la acea vreme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel