Deranjat de zgomotele lucrărilor de reparație, un bărbat a împușcat mortal fiica vecinilor săi: „Tată, m-a omorât!”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
minora_impuscata_de_un-vecin_nervos
minora_impuscata_de_un-vecin_nervos

Tragedie fără margini în regiunea Cita din Rusia. O copilă de doar nouă ani a murit în brațele tatălui după ce a fost împușcată de vecinul de bloc, deranjat de zgomotele produse de lucrările de reparație care aveau loc în apartamentul familiei.

“Tata, m-a omorât”, au fost ultimele cuvinte ale fetiței, după ce gloanțele i-au trecut prin piept și în cap, scrie Ria Novosti. În momentul producerii crimei, agresorul se află în stare de ebrietate. Bărbatul de 33 de ani, Vasily, a declarat că nu intenționa să omoare pe nimeni, ci doar să-și sperie vecinii.

Mama copilei spune că individul a fost agresiv întreaga zi, lucru despre care vorbește în ultimul videoclip pentru TikTok și fetița ucisă, Anghelina, relatează RIA Novosti.ru. 

.„La șase seara, Anghelina avea o lecție de canto în Palatul Copiilor. La cinci, fiica mea m-a sunat și m-a spus că este gata. Uram să merg după ea să o duc la Palatul Copiilor. Dar  câteva minute mai târziu, fiul mei mai mare m-a sunat și mi-a spus că Anghelina moare", a povestit mama minorei. 

Potrivit membrilor familiei, când s-a auzit o bătaie în ușă, Anghelina a crezut că este mama și a mers repede să deschidă. În acel moment, vecinul a tras. Glonțul a trecut prin ușă și a lovit capul copilei. Din păcate, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic. Anghelina a murit în brațele tatălui ei. Cu puțin timp de clipa fatală, minora a reușit să înregistreze un video pe  TikTok în care a povestit că un vecin beat la bătut toată ziua la ușă.

Vecinii spun că Vasily nu era agresiv, însă a ajuns așa din cauza alcoolului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel