Deputatul PSD, Daniel Ghiță: România e o țară unde se fură de 2000 de ani și încă se fură

Narcis Popa |
Data publicării:

Fostul luptător Daniel Ghiță, actual parlamentar din partea PSD spune că a votat pentru ca România să nu furnizeze armament Ucrainei. Acesta își încheie postare spunând că în România se fură de 2000 de ani. 

"Am votat cu vot nefavorabil pentru furnizarea de armament de către România pentru Ucraina! Eu, nu votez, ca țara mea sa livreze armament (pentru război !) unei țări vecine! Nu doresc război pe teritoriul României sau ca tara mea să fie băgată la mijloc. Nu sunt cu americanii, nici cu rușii, eu sunt cu România! Suveranitatea României trebuie păstrată. România a fost o țară neutră, care nu a dus război cu vecinii. Excepție, greșeala lui Constantinescu că a permis să fie bombardată Yugoslavia de la Timișoara. Condamn, si nu sunt de acord , cu atacul Hamas împotriva poporului israelian. Este un act de terorism , barbar, să ataci populația cu rachete. Copiii nu ai nicio vină. De ce trebuie ei să moară? Dumnezeu, să-i ocrotească! Fără război, fără arme nucleare! Nu sunt adeptul războiului, deși am făcut armata. România nu este pregătită pentru un război nuclear. Guvernul nu e in stare sa gestioneze o pandemie, să nu vorbim de un război! România este o țara de unde se fura de 2000 de ani și încă se mai fură!" a scris Daniel Ghiță pe Facebook. 

Daniel Ghiță, o prezență controversată în Parlamentul României

Luptătorul Daniel Ghiță a făcut primii pași în politică intrând în Partidul România Unită, controlat în acea perioadă de Sebastian Ghiță. Partidul s-a destrămat în cele din urmă și Ghiță a participat la alegerile parlamentare pe listele PSD obținând un loc de parlamentar. 

De când și-a ocupat locul, acesta a fost protagonistul a două momente controversate: unul în care a fost surprins dormind în Parlament și l-a amenințat cu bătaia pe parlamentarul USR care l-a filmat, iar cel de-al doilea în care a citit cu extrem de mare greutate un discurs în plen, multe voci acuzându-l că nu este în stare să-și citească propriul discurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel