Deputatul "MITRALIERĂ" loveşte din nou. Semne OBSCENE la adresa unui jurnalist la o întrebare privind susţinătorii PSD

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Malin Bot / Facebook
sursa foto: Malin Bot / Facebook

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu şochează din nou. De data aceasta, politicianul social-democrat a răbufnit la întrebările pe care i le-a adresat jurnalistul Mălin Bot şi i-a arătat semne obscene după ce i-a adresat mai multe replici pe un ton dur.

"Răspunsul deputatului PSD Cătălin Rădulescu ”Mitralieră” când l-am întrebat dacă le recomandă susținătorilor PSD să poarte sau nu mască.

Montez materialul video pentru că discuția e foarte interesantă. Luat prin surprindere, încercând să facă pe șmecherul, deputatul PSD Rădulescu Mitralieră se dă de gol că discută cu cei care organizează adunările CapVid din Piața Victoriei.
”De ce nu te acum duci în Piața Victoriei? Mi-au spus că te iau la bătaie, dacă te prind pe acolo!„ s-a rățoit Rădulescu dorind să facă pe șmecherul.

Când i-am răspuns că replica lui confirmă faptul că PSD e în spatele acestor adunări, din moment ce el are astfel de discuții cu organizatorii, și-a dat seama ce a făcut. A tulit-o în mașină, la plecare arătând semne obscene, ca răspuns la o altă întrebare a mea și anume ce le recomandă susținătorilor PSD cu privire la mască. Totul s-a petrecut în aceeași benzinărie în care recent a mai făcut scandal deputatul PSD și s-a ales cu amendă.

Imediat vine materialul video complet.

PS. Voi transmite Poliției imaginile cu solicitarea să-l amendeze pe Rădulescu conform legislației care sancționează adresarea de semne obscene în spațiul public.

Conform Codului Rutier: săvârşirea de către conducătorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene (...) constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amenda din clasa a IV de sancţiuni, respectiv cu o suma cuprinsa intre 945 si 2100 de lei.

Dincolo de amendă, cel mai important aspect este calitatea foarte joasă a parlamentarilor PSD care astfel de comportament înțeleg să aibă în spațiul public. Practic PSD a băgat interlopi în Parlament", a scris jurnalistul Mălin Bot, pe pagina sa de Facebook, unde a ataşat imagini cu deputatul în timp ce arăta semne obscene din maşina sa.

Vezi video cu dialogul dintre deputatul PSD şi jurnalist:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel