Deputat român despre protestatari: Neam de slugi!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter.  REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIG
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter. REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIGION)
Parlamentarul Niculae Mircovici spune despre români că sunt hoți, tupeiști și proști. Vezi mesajul deputatului pentru românii din stradă.

Deputatul Niculae Mircovici, din partea Uniunii Bulgare din Banat se adresează într-o postare pe Facebook mulțimii de protestatari din țară și din diaspora, revoltată de tragedia din Clubul Colectiv, pe care o numește "neam de slugi". Mai mult, subliniază faptul că românii sunt educați să devină hoți și vine chiar cu exemple concrete din istorie. Din portretul întocmit de parlamentarul român nu lipsesc prostia și tupeul, caracteristice, spune el, pentru poporul român. "Calități" de care domnia sa dă dovadă din plin!

 

Iată și mesajul preluat de Hotnews.ro de pe pagina de Facebook a parlamentarului.


"Un neam de slugă se simte cu adevărat stăpân atunci când postează in mediul virtual sub protecția anonimatului sau când clamând democrația iese în stradă (in număr semnificativ- mii sau zeci de mii) asumându-și mandatul a milioane de oameni care au votat.

 

Dreptatea se bazează pe un adevăr rostit pe jumătate și evident impersonal (sic!, n.r.) sau genera.l Din păcate am rămas în istorie cu trădări de la Burebista la Antonescu, cu învățatul furtului și sperjurului din copilărie, cu zidirea Anei în zid în loc de găsirea soluției pentru ca zidul să nu se prăbușească, cu plânsetul pentru ciobanul ucis de cei doi vecini și prieteni, evident tot români, cu prostia și tupeul ca repere.


Acum am inventat democrația originală, mobilizare pe facebook ( la ordin evident ) ieșit în stradă, anulat alegeri, făcut jocul cui trebuie și apoi bocetul slugii ca o duce rău. Am scris cu durere în suflet dar nu trebuie să-mi dați dreptate. Din pacate îmi va da viitorul. Noi suntem stăpâni".

 

Deputatul Niculae Mircovici a fost condamnat definitiv, în februarie 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese. Așa că se plimbă nestingherit pe holurile parlamentului și o face pe-a lupul moralist pe rețelele de socializare. De aceea au ieșit românii în stradă, domnule deputat, pentru ca penalii ca dumneavoastră să facă un pas înapoi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel