Deputat PSD, înjurături la adresa unui român din UK

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Claudiu Manda a cedat nervos într-un dialog cu un român din diaspora pe care l-a înjurat de mamă. Vezi de ce și-a ieșit din minți deputatul.

Deputatul PSD Claudiu Manda a cedat nervos într-un dialog dur pe care l-a avut pe Facebook cu mai mulți cititori și a sfârșit prin a-l înjura pe un român din diaspora de mamă.

 

Incidentul s-a produs miercurea trecută, când deputatul Manda a postat pe contul său un link către o știre referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, relatează Vlad Petreanu citat de caplimpede.ro.

 

In subsolul postării, utilizatorii au postat diverse comentarii, unele răutăciose. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a facut pe pesediști “nenorocii” și “hoți” si l-a gratulat pe Manda cu apelativul “penalule!” (posibilă referire la o anchetă Kamikaze din august 2014) Deputatul l-a făcut “prost” și “frustrat” pe interlocutor și l-a felicitat ca a plecat din România.

 

Incidentul a continuat în mod surprinzator când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct.

 

 

Claudiu Manda confirma incidentul și spune ca n-a vrut să-și injure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta.

 

Sorin Iovu e plecat de 5 ani în Marea Britanie, unde lucrează ca șofer de camion.

 

Claudiu Manda este deputat PSD, aflat acum la al treilea mandat. Victor Ponta l-a propus pentru portofoliul de ministru al bugetului, anul trecut, dar președintele Traian Basescu a respins propunerea, motivând că “cea mai complexă experiență a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcția de director la Casa studenților din Craiova. Singurul calcul economic care se face acolo este eventual valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă.”

 

Deputatul PNL Mihai Voicu a remarcat că “nu doar politețea, ci și cratimele reprezintă un mister pentru PSD”. Ceea ce este perfect adevărat – corect era “baga-ți-aș”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel