Deputat AUR, derapaj grav la adresa fiului lui Ion Rațiu: „Retardat care îşi face familia de râs”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Deputatul formaţiunii AUR - Dumitru Viorel Focşa a avut un derapaj verbal la adresa fiului politicianului Ion Raţiu, Nicolae Raţiu, după ce acesta din urmă ar fi solicitat partidului nou apărut pe scena politică să nu mai asocieze imaginea tatălui său cu doctrina sau sigla AUR.

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa a afirmat într-un comentariu postat pe Facebook că Nicolae Raţiu ar fi un „retardat” care „îşi face familia de râs”.

Nicolae Raţiu, fiul lui Ion Raţiu, a solicitat celor de la AUR să şteargă de pe Facebook postarea în care imaginea lui Ion Raţiu este utilizată alături de identitatea vizuală a partidului AUR.

"Solicit partidului Alianţa pentru Unirea Românilor să şteargă postarea în care imaginea lui Ion Raţiu este utilizată alături de identitatea vizuală a partidului AUR şi să evite în viitor orice astfel de asociere a lui Ion Raţiu cu simbolurile, doctrina şi imaginea partidului. Ion Raţiu nu a susţinut niciodată poziţii bazate pe discriminarea semenilor cu credinţe, valori, principii sau indicatori identitari diferiţi (etnie, religie etc.). Ion Raţiu a susţinut o societate democratică deschisă, tolerantă, unită, în defavoarea propagării unor idei care dezbină şi incită la ură.

Nu sunt apărătorul vreunui partid politic din România şi cred cu tărie că exerciţiul dialogului democratic, aşa cum îl înţelegea Ion Raţiu, trebuie să se bazeze pe respect şi dragoste faţă de semeni, nu pe popularizarea unor poziţii extremiste şi periculoase", se arată într-un comunicat publicat pe Facebook, semnat Nicolae Raţiu, Preşedintele Raţiu Family Charitable Foundation, potrivit Realitatea PLUS.

2. -imagine fara descriere- (focsa.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel