Denise Rifai: „Viorica Dăncilă NU vrea să plece. Îi plac BANII foarte mult“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a vorbit, în direct la Realitatea PLUS, despre mișcările de ultimă oră din PSD și despre faptul că astăzi Viorica Dăncilă refuză să mai demisioneze, fiind înduplecată de Eugen Teodorovici.

Denise Rifai a intrat în direct la Realitatea Plus și a vorbit despre cele mai recente mișcări în PSD. După ce, ieri, în urma discuțiilor dintre Marcel Ciolacu și Viorca Dăncilă, anumite surse dădeau drept certă demisia fostului premier din funția de președinte PSD, acum se pare că aceasta s-a răzgândit. Cel care ar fi convins-o să reflecteze asupra acestei decizii ar fi Eugen Teodorovici, care ar fi avut o discuție îndulngă cu fosta candidată la prezidențiale.

„Viorica Dăncilă este o anomalie, pentru orice partid, nu doar pentru PSD. Cred că sunt foarte puțini cei care s-ar fi gândit vreodată că Viorica Dăncilă va încerca să se țină atât de mult de scaun. E important să știm că este vorba despre niște sume de bani foarte mari care circulă pe la acest partid.

(...) 


Viorica Dăncilă nu pleacă. Nu vrea să plece. Are treabă multă. Îi plac broșele, îi plac banii foarte mult și încearcă să își mențină cât mai mult poziția în fruntea PSD, chiar dacă menținerea ei în fruntea PSD este extrem de toxică pentru acest partid“, a afirmat Denise Rifai.

Totdată ea a precizat că taberele din PSD sunt acum într-un război deschis și că nu este exclus ca Viorica DĂcnilă să piardă absolut tot în partid.

„Marcel Ciolacu a vorbit cu 35 de organizații PSD, deci mult peste jumătate, care își doresc schimbarea Vioricăi din PSD. Dar la PSD am văzut că nu conduc doar oamenii. Și trebuie să reținem că Congresul se va forma foarte repede. Iar dacă Viorica Dăncilă a reușit să își negocieze să rămână șefă la organizația de femei, un mandat de sanator al României și să aibă organizației ei, Organizația Teleorman parcă, după circul pe care l-a creat cu demisia domniei sale, cu siguranță nu va mai vedea nimic“, a opinat Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel