Denise Rifai, teorie bombă. Rareș Bogdan, candidat pentru Primăria Capitalei: „Fierbinte, nu?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denise Rifai lansează astăzi o teorie bombă în ceea ce privește lupta pentru Primăria Capitalei. Jurnalista susține că ar putea candida Rareș Bogdan, Violeta Alexandru, Nelu Tataru, Marcel Vela, Victor Ponta sau chiar Traian Băsescu.

„Eu am o pofta mare de tot caci ce ZI Politica se Anunta si CE PERIOADA va incepe... ! 

Sa o luam cu inceputul! Azi, la amiaza, USR PLUS isi vor anunta Candidatii pentru Capitala si toate cele 6 sectoare. Asta inseamna deci ca DREAPTA NU E DELOC UNITA!

Practic, oricate calcule se faceau pana acum, pentru candidati comuni la sectoare, si cu sprjinul ambelor partide pentru Nicusor Dan - candidat unic pentru Capitala, dupa miscarea de azi a USR PLUS, nu o sa mai putem vedea, de acum
incolo, PNL ul, asezandu-se disciplinat, in spatele candidatilor anuntati de USR PLUS!

E o miscare mult prea dura a celor de la USR PLUS, care nu doar ca le forteaza mana celor de la PNL, ci practic le-o cam intoarce la spate! 

Vorbim deci de o lovitura care, cu siguranta, va aduce schimbari pentru candidatul PNL la Primaria Capitalei. Anuntul USR PLUS de a avea candidati proprii, insotit de aceasta Anuntata conferinta de presa, OBLIGA PNL sa schimbe planul si vina cu un candidat pentru Capitala, care ar putea fi Violeta Alexandru, Nelu Tataru, Marcel Vela SAU Rares Bogdan!”

 

„Ponta candidat la PMB i-ar lua in mod cert o parte foaaarte mare din voturi lui Firea”

 

„Partea si mai interesanta este ca si pe stanga esichierului politic, lucrurile sunt la fel de complicate. De unde se vorbea de o Alianta pentru Capitala intre PSD, Pro Romania si ALDE, Azi cand vorbim, se pare ca e aproape certa candidatura lui Victor Ponta la Primaria Capitalei, o candidatura care o va pune in cui pe Gabriela Firea; 

Ponta candidat la PMB i-ar lua in mod cert o parte foaaarte mare din voturi, ceea ce, n ar fi tocmai rau, zic! :)) Dincolo ca tot votantul de stanga Ar avea si el cu cine sa voteze. 

In plus, un Ponta intrat pe scena, care va rupe din voturile lui Firea, cu doi sau poate chiar trei candidati pe dreapta, va facem jocul pentru Primaria Capitalei extrem de interesant!”, a adăugat jurnalista.

 

Denise Rifai: „E posibila si candidatura lui Traian Băsescu!”

 

„Daca ne amintim, Traian Basescu, in urma cu cateva luni, a dat de inteles clar ca daca Dreapta nu vine cu un candidat comun la

Capitala, atunci e posibila si candidatura lui la PMB. Ori presedintele Basescu are inca Electoratul lui in Capitala.

Vedeti, FIERBINTE, nu ??! Nu ne plictisim deloc!

Ps. ne am obisnuit ca nu aduce anul, ce aduce clipa; lucrurile sunt insa intr o maaare dinamica si negocierile in partide sunt la mare intensitate; Ce v am povestit mai sus, este exact tabloul politic al Momentului care, dincolo ca se poate schimba Oricand, modifica si “deranjeaza” absolut toate calculele politice de pana acum!”, a conchis Denise Rifai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel