Denise Rifai, scandal monstru, în direct, cu Radu Cristescu: „Cum vă permiteți? Chiar ne credeți proști?!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai s-a „războit“ în direct cu unul dintre invitații săi. Radu Cristescu, de la PSD, a făcut o serie de comentarii care au adus-o pe realizatoarea emisiunii în pragul unei crize de nervi. 

Conflictul celor doi a fost pe marginea broșelor Vioricăi Dăncilă, versus batistele lui Rareș Bogdan. Denise Rifai a scos în evidență chiar declarațiile de astăzi ale lui Claudiu Manda (PSD), care a afirmat, la Buzău, că PSD nu va mai susține „proști în funcții publice, ca să ne facă de râs, pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care, din păcate, i-am sprijinit“. 

„I-a tăiat-o scurt domnul Manda, i-a tăiat macaroana. Ați văzut cum se reașează cei de la PSD? Au o viteză fantastică. Doar să le arăți șeful și încep. 'Vai dar ce ochi, vai ce ochi seducători, dar ce bine vă îmbracă taiorul'. Domnul Cristescu, nici să zic ceva despre PSD nu mai pot, că singuri între dumneavoastră ați ras-o pe Viorica noastră de tot“, a spus Denise Rifai în emisiunea Legile Puterii din această seară, de la Realitatea PLUS.

„Domnul Manda cred că se referea la doamna Violeta Alexandru“, a încercat Radu Cristescu să spună.

Denise Rifai: Nuuu, că nu pe Violeta Alexandru a susținut-o domnul Manda în funcție. S-a referit fix la Viorica Dăncilă.

Radu Cristescu: Auziți, apropo de proști... Aveați dumneavoastră unul cu batistuță care urla pe aici că taie pensiile speciale. Domnul Rareș Bogdan...

Denise Rifai: Vă plăceau batistuțele lui Rareș?

Radu Cristescu: Păi cum vă plac și dumneavostră broșele Vioricăi Dăncilă.

Denise Rifai: Aaaaaa. Domnul Rareș Bogdan își cumpăra batistele din banii lui, bani privați. Doamna Dăncilă din banii cui își cumpăra broșele? Îl acuzați pe Rareș Bogdan de ceva? 

Radu Cristescu: Dar dumneavoastră o acuzați pe doamna Dăncilă de ceva?

Denise Rifai: Nu știu... Mă minunez de unde a avut atât de mulți bani pentru broșe atât de scumpe. Din bani publici desigur... 

Radu Cristescu: Așa că vedeți proști găsim peste tot. Așa că domnul Manda poate s-a referit la doamna Violeta Alexandru, sau la domnul Orban, șomer, a ajuns premier. Eu știu, de exemplu, că domnul Orban e de acord cu vârsta (n.r.-de pensionare) de 70 de ani. Pentru că unui ospătar, de exemplu, nu îi tremură mâna când îi toarnă șprițul... Nu la fel este cu un pilot de la manșa unui avion! 

Denise Rifai: Eu nu permit tipul ăsta de jigniri! 'Cum îi tremură mâna ospătarului care îi toarnă în pahar lui Orban...' De unde și până unde vă permiteți să veniți cu astfel de jigniri?! Greșiți postul de televiziune! Dacă nu vă reveniți la limbaj normal, va fi ultima noastră emisiune împreună. (...) Nicio problemă, domnule Cristescu. Nu suntem proști cu toții, domnule Cristescu! Ați jignit cum doar dumnevoastră știți să faceți. Dumneavoastră ne jigniți pe toți!“

Radu Cristescu a fost în cele din urmă dat afară din emisiune. Citește aici ultimul dialog, care a dus la "evacuarea" din emisiune a lui Cristescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel