Denise Rifai: „Să-i BLOCĂM pe toți JURNALIȘTII!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denise Rifai, moderatorul emisiunii „Talk News” de la Realitatea TV, a comentat acțiunile miniștrilor Tudorel Toader și Gabriel Leș la adresa jurnaliștilor. Jurnalista susține, ironic, faptul că ar trebui toți blocați pentru că „spunem ce nu vă convine”.

„Prin ochelarii doamnei premier se vede acea realitate închipuită de cei care conduc astăzi Guvernul României. Mergem punctual. Ne aplecăm asupra unui domn ministru, foarte important, Tudorel Toader care de ieri ne-a tot amenințat și înțelegem că e foarte serios. Domnul ministru Tudorel Toader amenință cu retragerea acreditărilor pentru jurnaliștii incomozi care îl deranjează cu întrebări grele. Întrebări la care ministrul nu prea are chef să răspundă.

Totul se întâmplă în cabinetul celui care ne invită la baie când mai avem câte o întrebare. Hop, și mai ai o întrebare către Liviu Dragnea, hop că te invită la baie. 

Citește și EXPLICAȚIA ministrului Leș, după ce a fost SURPRINS pe TELEFON în timp ce MILITARII îi dădeau ONORUL

Un alt ministru, tot din acest cabinet, domnul Gabriel Leș că acum trebuie să îl cunoaștem și pe domnul Leș. Domnul Leș îi blochează pe o rețea de socializare pe cei care au distribuit o poză cu domnia sa privind atent la telefon și ignorându-i pe combatanții din Afganistan care, ce să vedeți?, îi dădeau onorul! 

Să-i blocăm pe toți jurnaliștii! Se poate domnule! Blocăm jurnaliștii. Îi tai acreditarea, îl blochezi pe Facebook! Ce să ne mai facem? Într-o zi o să veniți cu niște leucoplast să ni-l puneți pe gură! Nu? Oare pentru că văd ce nu trebuie? Oare pentru că auzim ce nu trebuie? Sau pentru că spunem ce nu vă convine?”, a spus Denise Rifai.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel