Denise Rifai, postare din spital: „Sunteți bine?“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a publicat câteva imagini din Spitalul Universitar din București.

Denise Rifai, jurnalista Realitatea Plus, a distribuit o postare a deputatului uSR Emanuel Ungureanu care apublicat mai multe imagini surprinse în Spitalul Unversitar București, printre care și una ân care, susține acesta, o persoană decedată a fost ținută pe holuri ore în șir. 

„Dl Cepoi, la ANMCS, sunteti Bine ????
Domnule ministru Costache, va place ?????
Bucuresti, Romania - 2020
Spitalul UNIVERSITAR!!!!!“, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Denise Rifai a dezvăluit de ce a dispărut de la Realitatea: "Rău, rău! Rău de tot!"

 

 (w670)

Potrivit deputatului Emanuel Ungureanu, la Spitalul Universitar de Urgență București, „morții sunt abandonați cu orele pe scările interioare în dispreț total față de cel decedat“.

„Pe lângă aspectele de bun simț care țin de respectul pentru cel decedat și pentru cei vii care circulă pe scările interioare ale spitalului și sunt expuși la supliciul de a vedea un mort înfășurat în cearceaf lângă scări, conducerea spitalului a încălcat o procedură operațională instituită în mandatul vechiului manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Cârstoiu.

Conform acestei proceduri, pe fiecare etaj din acest spital, trebuia amenajată o cameră specială unde după ce se constată decesul unei persoane, cadavrul este păstrat 2 ore pe secția unde a decedat bolnavul și apoi este dus la morgă.(foto 5)

În mandatul doamnei Nica această procedură nu se mai respectă și morții sunt expuși așa cum puteți vedea în foto 1.

Autoritatea Națională pentru Managementului calității în Sănătate(ANMCS) "căpușa" lui Vasile Cepoi ar fi trebuit să verifice în timpul procedurilor de acreditare dar și după dacă aceste proceduri de manipulare a pacienților decedați sunt respectate.

După cum vedeți, nu se respectă.

Trist este și faptul că pe secții pacienții morți nu sunt protejați de saci negri așa cum este normal și se procedează la UPU( foto 2) ci sunt înfășurați într-un simplu cearceaf ordinar.

Este inutil să vă spun că imaginea câinilor vagabonzi și sacii de gunoi de la intrarea în Spitalul Universitar de Urgență București sunt parte din peisajul cu care ne-am obișnuit în spitalele din București.

Sunt convins că doamna Nica va spune că aceste imagini sunt trucate și domnul Cepoi ne va explica că așa sunt tratați morții și în Germania...

Cepoi de la ANMCS și Nica ar trebui demiși, însă, din păcate, după ultimele decizii ale domnului Orban și ale domnului Costache nu îmi dau seama dacă are cine...“, scrie Emanuel Ungueanu pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel