Denise Rifai: „Mă, oameni buni, voi sunteți bine la cap???! ÎNTREGUȚI???”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai a reacționat după ce ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a fost acuzat că ar fi desfiinţat Comisia Juridică din minister  pentru a evita un proces în care sunt implicați părinții săi.

„De cateva zile incoace, tot citesc si vad niste articole si niste comentarii care m au dat pe spate, la propriu! Stiti, ca atunci cand zici ca le ai cam vazut si auzit pe toate, hoooop, atunci vine cate una care chiar te pune jos!

Cam asa se Intampla acum la ministerul de Finante!

De vreo doua trei zile, tot aud ca ministrul a desfiintat departamentul juridic ca sa si ajute parintii sa castige nu stiu ce proces...

Ma oameni buni, Voi sunteti Bine la cap???! INTREGUTI???! Este de departe greu de imaginat ce poate produce mintea umana atunci cand se simte incoltita!

Povestea Cea Adevarata este ca la Finante se intampla o Reorganizare. Una Adevarata si Profunda care Dizloca niste “gasti” pe care nimeni niciodata nu a avut interesul si curajul sa le dizloce! Si acum, Dinozaurii, speriati ca pleaca acasa si ca raman fara obiectul Activitatii, s au pus pe treaba ! Dar chiar si asa, tot nu m asteptam sa iasa cu asemenea atacuri si aberatii!”, a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

 

Denise Rifai: „E cu tic tac acum”

 

„Insa, cu sau fara povesti din astea “incredibile”, ministerul abia de acum incolo va avea un superdepartament Juridic. Nu ca cele avute pana acum care au avut grija sa piarda toate procesele statului roman! ( ex. Speta Micula).

Ar fi tare trist ca specula aceasta ordinara, pe care acesti dinozauri batrani ai ministerului o fac Doar ca sa impiedice aceasta reorganizare si sa ramana pe functii, sa reuseasca sa impiedice reforma din minister. Insa daca le reuseste manevra, e grav! Inseamna ca Nu ne mai facem bine, Niciodata!

E cu tic tac acum. Asteptam sa vedem ce se intampla zilele acestea !

Cat despe ministru, eu am mai scris si ma repet, cu placere chiar! E un tip si destept si corect!

Asa ca, dupa ce se termina toata nebunia asta, o sa l provoc eu la un Dialog.

Sa ne explice pe cine a deranjat asa de tare de acum il alearga unii cu terenurile prin oras”, a conchis Rifai.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel