Denise Rifai: „După experimentul Veorika chiar nu credeam că mai e posibil”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Jurnalista Denise Rifai a transmis un mesaj după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat la Digi 24 faptul că sectorul bugetar nu va avea de suferit și nu se va ajunge la tăieri de salarii sau pensii.

„Iar mai jos, pentru ca mie, seara, imi place sa fac "revista presei", va las un articol care reda cateva declaratii ale ministrului de finante.

O fi cum o fi guvernarea asta, insa ma frec la ochi si ii deschid din nou si recitesc, cu placere, acele cateva randuri! Si am ajuns ca parca nu mi vine sa cred ca, dincolo de atacurile politice mizerabile ale partidului de opozitie, Avem un ministru de finante Competent, Credibil, care comunica folosind terminologia specifica si care pur si simplu iti da un sentiment de incredere!

Stiu ca am ajuns sa ne minunam de normalitate, insa dupa experimentul "Veorika", chiar nu credeam ca mai e posibil ca functiile de demnitate publica in statul roman sa mai fie ocupate si de oameni cu stiinta de carte si competenta in domeniul specific!

Asa, Da! Cu sau fara recesiune tehnica, Romania va avea o sansa doar daca oameni competenti vor ajunge si vor si putea sa ia decizii pentru tara!

Se poate deci si Altfel”, a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel