Denise Rifai, APARIŢIE SURPRINZĂTOARE în DIRECT! "Am renunţat astăzi puţin la..."

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a apărut astăzi cu o piesă vestimentară inedită în emisiunea "Legile Puterii", pregătită special pentru Viorica Dăncilă, în cazul în care ar fi mers la parada de la Ziua Marinei.

Pregătită toată eu, pentru Viorica noastră. La Constanţa am zis că plec, că mă duc, că o aştept. Dar ce s-o mai aştept, că România e blocată. M-am pus de dimineaţă, pe Autostrada A2 să o salut pe Viorica noastră. Şi bine că m-am pus, că a trebuit să mă dau jos de pe autostradă, că nu am putut să mai ajung. omor peste tot.

Şi deşi m-am pregătit pentru Veorica corespunzător, căci eram sigură că nu are cum să rateze Ziua Marinei astăzi, la Constanţăa, probabil că de frica huiduielilor, Viorica a considerat să se regăseacă pe sine în femeia evlavioasă, care se regăseşte la momente de mare sărbătoare pentru poporul român.

(w460)

Am văzut-o pe Viorica noastră. Astăzi a renunţat puţin la broşă, dar şi-a asortat, ca de fiecare dată, vestimentaţia cu câte ceva absolut deosebit. Costă mult această primă doamnă a cabinetului de la Palatul Victoria, cu toate aceste concedii, vacanţe şi regăsiri de sine spectaculoase. Viorica noastră, supusă, se căuta în guler, ţesut manual cu pietre scumpe gulerul tot, gulerul tot scump.

Evlavioasă şi supusă toată, s-a refugiat la Putna, dar nu singură, ci cu miniştri cu tot. E în vacanţă Viorica.

Citeşte şi: Rifai, PĂCĂLITĂ de ministrul Cuc? Dialog în direct: "O să fiu mai DRĂGUȚĂ în seara asta, pentru sinceritate"

Deci PSD confirmă tradiţia. Probabil de frica huiduielilor, pentru al treilea an consecutiv, liderii social-democraţi au lipsit de la una dintre cele mai importante ceremonii militare din România.

Viorica Dăncilă a mers la Mănăstirea Putna, la slujba de Sfânta Mărie şi şi-a făcut fotografii cu oamenii. O ocazie perfectă de regăsire cu electoratul apropiat de PSD.

Citeşte şi: Denise Rifai, IRONIE MAXIMĂ la adresa Gabrielei Firea: "Vreţi PI ŞIENTRU, în Capitalî, duamna PRIMAR?

Tradiţia absenţei de la Ziua Marinei, de la Constanţa, a fost inaugurată de Liviu Dragnea. În 2017, nici Călin Popescu Tăriceanu, nici premierul de la vremea respectivă, Mihai Tudose, nu au ăparticipat la paradă. Toți au motivat că erau în concediu. Un an mai tărziu, s-a repetat aceeași scenă. Liviu Dragnea, care potrivit unor surse se afla pe litoral, a evitat să participe la eveniment şi evident, trebuia să confirme astăzi această Dragne de Dăncilă a României, Viorica noastră, care nu a mai încercat cu picioruşele temperatura apei mării, ci s-a mulâumit să trimită un comunicat cu urări", a declarat Denise Rifai, în editorialul emisiunii "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel