Declaraţii şocante ale tatălui fetei bătute şi umilite la Târgu Jiu: "Au ameninţat-o că dacă spune ceva o omoară"

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Imaginile cu cele patru fete minore, care-şi umilesc prietena şi o lovesc fără milă, au şocat toată ţara. Victima lor a fost umilita timp de mai multe minute, de faţă fiind şi un băiat, care a înregistrat  incidentul şi de abia la final spune că nu e în regulă ce s-a întâmplat.

 

Victima nu le-a povestit nimic părinţilor până la apariţia imaginilor. Părinţii victimei au aflat de la poliţiştii care s-au sesizat în acest caz. Tatăl victimei a declarat că agresoarele au ameninţat-o că dacă spune ceva, o bat până o omoară. Astfel, victima nu le-a spus nimic părinţilor până aceştia nu au văzut imaginile. "În mare am discutat, dar nu prea vrea să vorbească, mai mult a discutat cu doamna psiholog".

Tatăl mai susţine că fetei lui încă îi este frică. Una dintre agresoare, în vârsta de 14 ani, a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, spun poliţiştii. Este bănuită de lovire şi alte violenţe. Potrivit legii, pentru că are 14 ani, va fi trasă la răspundere pentru fapta ei. Experţii au supus-o unei expertize şi au stabilit că a avut discernământ. Părinţii bătăuşelor au fost amendaţi cu câte 500 de lei fiecare. Toţi adolescenţii implicaţi în scandal primesc consiliere psihologică, potrivit Stirile Pro Tv.

Citeste si: Tatăl româncei care a bătut și umilit o copilă de 13 ani: „O greșeală, dar e prea mult să fie băgată în arest” (VIDEO)

Acum trei ani, Organizaţia Mondiala a Sănătăţii plasa România pe locul al treilea in topul tarilor cu cele mai multe cazuri de bullying. Iar ultimul studiu Salvaţi Copii arată ca 50% dintre copiii cu vârste intre 12 si 17 ani au fost hărţuiţi online. Odată cu începerea şcolii, cazurile s-ar putea înmulţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel