De ce nu s-a înscris Oana Lovin în AUR? A fost la proteste unde era și Șoșoacă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Oana Lovin
Sursa foto: Facebook @Oana Lovin

Oana Lovin a explicat, DC NEWS, de ce nu s-a înscris în AUR, deși a fost văzută, la mai multe proteste, alături de avocata Șoșoacă, actual senator din partea acestui partid.

''Am primit oferte, dar le-am refuzat! Nu mă identific cu niciunul dintre partide. Am cochetat, am intrat în discuții, dar cam atât! Am câteva principii de la care nu mă abat!'', a evidențiat Oana Lovin, explicând de ce nu te-ai înscris până acum într-un partid politic, deși a primit oferte și din partea AUR. 

Fiind întrebată de redactorii DC News, care sunt aceste principii, Oana Lovin a menționat următoarele: ''Consider că justiția este cea mai mare problemă pe care o are România. Dacă ar funcționa, oamenii corupți ar fi la pușcărie, acolo unde le este locul! Niciunul dintre partide nu își asumă o discuție pe tema justiției, nici măcar cei de la AUR. Reforma în învățământ! Mi-aș dori ca anumite materii să se studieze pe bune în școli. De la educație civică, economie, sociologie până la filozofie! Nu pot ieși doar genii din școli, dar să fie oameni funcționali! Nu în ultimul rând, un alt principiu important de la care nu mă abat ține de tot ceea ce înseamnă resurse naturale și privatizări! Dacă tot se fac privatizări, mi-aș dori să aibă un acționariat majoritar românesc, al statului român'', a subliniat Oana Lovin.

''În primul rând, nu putem să avem pretenția de la primari/autorități să ne facă curat sau să ne deszăpezească, de exemplu. Acestea sunt lucruri care se învață în primii ani de viață. Ar fi important și pentru dezvoltarea copiilor să fie implicați activ în viața socială. Suntem o generație de răsfățați pentru că stăm acasă, în vârful patului sau pe canapea, și emitem tot felul de pretenții, dar ar trebui să facem noi prima dată ceva. Specialiștii au arătat că aceste activități din viața socială în care sunt implicați copiii sunt benefice pentru ei și se dezvoltă mai armonios'', a mai spus Oana Lovin, pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel