Oana „Sparanghel“ Lovin, îndemn electoral: „Fetele de la videochat, surorilor, ieşiţi la vot! Ne-am reprezentat frumos țara"

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Protestatara Oana Lovin, una dintre artizanele prostestului „anti-botniță“ din Capitală, a răbufnit la adresa lui Clotilde Armand și invită video-chatistele la vot.

După ce candidata la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, i-ar fi zis unui coleg de partid, la o manifestare, să scandeze anti-videochat, protestatara „cu sparanghel“, Oana Lovin, a reacționat.

„Doamna Clotilde, fetele de la videochat, surorile mele, au adus bani în țară! Nu că ar trebui să interziceți videochatul... ar trebui să le mulțumiți fetelor că mai există ceva în România care mai funcționează.

Fetele astea sunt cei mai frumoși și seducător ambasadori ai României. Dacă sunt oameni în lume care au aflat unde se află România pe hartă, li se datorează și fetelor care fac videochat.

Și să știți că ne-am reprezentat frumos țara. Nu cred că un ministru al Turismului să fi făcut o treabă mai bună decât am făcut noi. Doamna Clotilde vrea să ne interzică!

Dragile mele surori, 300.000 cel puțin, dacă ajung ăștia la butoane, va fi foarte rău. Ăștia trebuie pedepsiți, iar pe 27 septembrie vine ziua votului. Surorilor din Sectorul 1, ieșiți la vot și taxați-o pe individa asta!“, a transmis Oana Lovin.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel