Daniela Crudu este însărcinată. Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Daniela Crudu este însărcinată. Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine” / Foto: Instagram
Daniela Crudu este însărcinată. Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine” / Foto: Instagram

Daniela Crudu a confirmat zvonurile, vedeta este însărcinată! Fosta asistentă a lui Capatos are trei luni de când știe de viitorul bebe, însă întrebarea de pe buzele tuturor este cine este tatăl. Daniela a dezvăluit doar că se iubește cu un bărbat român. 

Daniela Crudu s-a mutat în Suedia de peste un an, unde și-a construit o viață mai bună atât pe plan sentimental, cât și din punct de vedere al carierei. Vedeta a dezvăluit că este însărcinată în luna a treia și că nu va renunța încă la cariera ei de model pe OnlyFans. Partenerul ei de viață o susține în ceea ce face și se bucură împreună de vestea că vor deveni părinți.

 

Daniela Crudu așteaptă un copil

 

Daniela Crudu are 33 de ani și a decis că este destul de împlinită pe plan sentimental și al carierei, încât poate aduce pe lume un copil. Aceasta ar fi dat de înțeles încă de acum câteva săptămâni că este pregătită să devină mamă, dar a confirmat abia astăzi marea veste, într-un interviu pentru FANATIK.

”Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, mărturisea acum două săptămâni, Daniela Crudu. 

”Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a confirmat zvonurile Daniela Crudu. 

 

Cine e tatăl copilului. Daniela Crudu, îndrăgostită de un afacerist discret

 

Întrebarea de pe buzele tuturor nu a primit un răspuns atât de exact pe cât se așteptau fanii. Astfel, Daniela Crudu a dezvăluit doar faptul că trăiește alături de un om de afaceri din România, un bărbat discret și împreună își vor construi familia lor în Suedia.

Vedeta a mai explicat că partenerul ei o susține în tot ceea ce face, mai ales în carieră, pe care o va continua chiar și gravidă. ”Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”, ne-a explicat vedeta.

”Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, spune Daniela Crudu.

 

Daniela Crudu dă România pe Suedia

 

Daniela Crudu a mai povestit că ar prefera să rămână în Suedia, să își crească copilul aici, motiv pentru care, deja, Cruduța și-a scos și apartamentul pe care îl deținea în București la vânzare.

”Îmi place mult de tot aici, e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă.

La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, a mai spus Daniela Crudu, conform FANATIK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel