Daniel Zamfir (ALDE), replică ACIDĂ pentru un „fost prim-ministru, ACCIDENT AL ISTORIEI“ din partidul lui Ponta

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, face noi comenatrii acide cu privire la alianța dintre partidul său și cel al lui Victor Ponta. Cel vizat pare a fi fostul premier Mihai Tudose, actual membru Pro România.

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, își afirmă  din nou nemulțumirea cu privire la o posibilă alianță dintre partidul din care face parte și Pro România, formațiune condusă de Victor Ponta.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, intitulat ”Despre paraziți”, parlamentarul precizează că un fost prim-ministru, actual europarlamentar din partidul lui Ponta i-a transmis că Pro România nu își dorește o alianță cu ALDE. ”Nu poate fi decât o veste bună”, notează Zamfir, fără a preciza cine este politicianul care i-a transmis asta. Cel mai probabil, cel în cauză ar fi Mihai Tudose, fost prim-ministru din partea PSD, și în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România.

”DESPRE PARAZITI

Un fost prim-ministru, accident al istoriei, ce-i drept, s-a trezit (sic!) să-mi spună să stau liniștit, că nimeni de la Pro România nu vrea o alianță cu mine. Eu nu pot sta liniștit când văd cum sunt îngropate idealurile în care cred cu tărie și onestitate. Faptul că proaspătul europarlamentar, rătăcit pe la Bruxelles, nu dorește o alianță cu mine și cu ALDE, nu poate fi decât o veste bună. Omu' a stat liniștit 20 de ani în Parlament - timp în care nu a auzit nimeni de el - pentru că întotdeauna s-au ocupat alții să-l plaseze în funcții importante din Parlament și Guvern...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel