Daniel Ghiță, ASALTAT de Marian Ceaușescu: "De ce ești analfabet?!". Șoferul deputatului a trecut pe roșu ca să scape - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Marian Ceaușescu l-a așteptat pe Daniel Ghiță la ieșirea de la postul B1 TV, acolo unde deputatul PSD participase la o emisiune. La ieșire, Ghiță s-a urcat direct în mașină, iar șoferul acestuia a demarat în trombă și a trecut pe roșu plin.

"ALO POLITIA RUTIERA!

Daniel Ghiță de când a devenit Deputat cu imunitate, șoferul mașini cu care circulă devin daltoniști (Daltonismul, deficiența de percepție a culorilor). Uitati ce frica are Ghiță Daniel de unul din fantomele trecutului FSN (Silviu Brucan)", scrie Marian Ceaușescu pe Facebook. El atașează si captura care dovedește că șoferul deputatului PSD a trecut pe roșu.

Daniel Ghiță a fost așteptat de Marian Ceaușescu la ieșirea din televiziune 

 

"Șoferul de ocazie al Deputatului PSD Daniel Ghiță a trecut pe culoarea roșie al semaforului. Poate se auto sesizează Brigada Politiei Rutiere. Deputatul PSD Daniel Ghiță a stat ascuns pana când ia venit mașina la scara, nu de bătaie ci de propriile lui răspunsuri", scrie celebrul protestatar.

VIDEO

 

Fostul luptător Daniel Ghiță, care a trecut din ringul de K1 direct în Parlament, reprezentând cu "cinste" Partidul Social Democrat, a devenit viral după ce s-a chinuit să citească un discurs de pe o foaie. 

Discursul a durat câteva minute și i-a dat mari bătăi de cap lui Ghiță, care a devenit ținta ironiilor și râsetelor pe internet. Au apărut deja și câteva parodii făcute pe seama lui. Vă prezentăm în continuare discursul original de astăzi, din Parlament, urmând ca după acesta să puteți viziona și una dintre parodiile apărut la scurt timp. 

Vezi aici imaginile cu Daniel Ghiță în Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel