Daniel Ghiță: Jandarmii nu au greșit. Trebuiau să fie și mai fermi

Narcis Popa |
Data publicării:

Celebrul luptător de K1 Daniel Ghiță spune că jandarmii nu au greșit deloc, ba mai mult, ar fi trebuit să fie mai fermi, mai convingători. 

"Rusine celor care au “ protestat “ in așa mod. Lovitura de Stat prost regizata de niște oameni care nu vor sa lase din mâna puterea. Nu suntem in ‘89, nu repetam istoria. 
Mergeți la vot și votați!
In toate țările din lume intervin jandarmii, mult mai agresiv,dacă exista acte de violenta. In niciun Stat nu ti se permite acte de huliganism! 
Am văzut in Franța, Olanda și Germania, ca nu stau un minut la discuție!
Incetati sa considerați actele de violenta și huliganismul ceva normal, doar ca sa folosiți pentru campania electorală 2019.

Îmi este rusine de toata clasa politica din România! In special de Klaus Iohannis, care instiga și dezbina poporul român! Cel mai dezgustător președinte al României din toată istoria.

Jandarmii nu au greșit, din contra, trebuia sa aibă o atitudine mai ferma, mai convingătoare. Trebuie sa învățam ca nu mai dam cu parul in 2018, nu ardem oameni la Colectiv, doar ca “sa schimbam guverne”.

Dacă aveați așa atitudine și împotriva defrișărilor credeam in acest gen de “proteste “. Am înțeles ca multe sunt organizate cu scopul de a destabiliza România.

Iubesc România și neamul Românesc! " a scris Daniel Ghiță pe contul său de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel