Daniel Constantin: Laufer, împins pe scări de PSD. L-au întrebat de ce se grăbește

Narcis Popa |
Data publicării:

Prim-vicepreşedintele Pro România, Daniel Constantin, a comparat joi, într-o conferinţă de presă, declaraţiile lui Ilan Laufer cu "un fel de împingere pe scări" de către PSD, "după care l-au întrebat de ce se grăbeşte". 

"Aş vrea să fac o referire pentru că am văzut şi ştiu că este o temă de interes, peste tot, declaraţiile pe care le-a făcut domnul Ilan Laufer, de la sediul PSD. A fost un fel de împingere pe scări a domnului Laufer, să declare ceva, după care l-au întrebat de ce se grăbeşte. L-am cunoscut personal. Am fost şi colegi o perioadă scurtă, la nivelul guvernului, dar l-am cunoscut personal, cu mulţi ani în urmă, pe domnul Laufer şi putem să-l bănuim cu toţii de foarte multe lucruri, dar nu că nu este educat. E o persoană educată. Faptul că a citit acele lucruri, mie îmi arată foarte clar că erau lucruri agreate la nivelul Partidului Social Democrat sau măcar la nivelul conducerii. Domnul Laufer ştie foarte bine să vorbească liber. A simţit nevoia să citească, după cum aţi văzut, şi asta pentru mine, repet, este un semnal clar, că erau lucruri pe care le-au asumat la nivelul partidului, probabil într-un moment de tensiune, după care, în mod clar, domnul Dragnea s-a delimitat de aceste declaraţii, pe care, parcă, le-ar fi auzit pentru prima dată. Este regretabil că domnul Laufer a făcut acele declaraţii şi regretabil că acele declaraţii s-au făcut cu sigla Partidului Social Democrat în spate şi probabil cu acceptul celor din conducerea partidului", a precizat Daniel Constantin.

Acesta spune că preşedintele Klaus Iohannis nu poate fi acuzat de antisemitism.

"O spun la Sibiu, aici de unde vine preşedintele Iohannis, nu au existat până acum, fără a fi de o parte sau de alta, acţiuni ale domniei sale - putem să vorbim de alte acţiuni, politice sau de alte acţiuni pe care le-a făcut preşedintele, dar nu au existat acţiuni care să conducă la o astfel de concluzie, de antisemitism", a mai spus Daniel Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel