Dani Mocanu, interdicție de a intra 15 ani în Elveția. Victoraș Micula: "Te-ai dus tare cu Lamborghini-ul meu!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Dani Mocanu, interdicție de a intra 15 ani în Elveția
Dani Mocanu, interdicție de a intra 15 ani în Elveția

Dani Mocanu are interdicție de a intra timp de 15 ani în Elveția. Cântărețul de manele ar fi condus cu viteză una din mașinile lui Victoraș Micula. 

Dani Mocanu are interdicție de a intra timp de 15 ani în Elveția, după ce a fost prins conducând cu viteză foarte mașina un bolid Lamborghini, susține Victoraș Micula, fiul magnatului Viorel Micula.  

Totul a fost dezvăluit de Victoraș Micula într-un live, în cadrul unei discuții în contradictoriu pe care a avut-o cu Dani Mocanu.

"Spune-le la oameni când ai fost în Elveția și te-ai dus cu mașina tare. Spune-le la oameni când ai venit la mine în Elveția, te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția și n-ai venit să-ți asumi și ți-au interzis 15 ani să mai vii în Elveția. Am plătit o grămadă de bani să-mi scot Lamborghini-ul pe faptele tale", a spus Micula în discuția cu Dani Mocanu.

Victoraș Micula a devenit foarte popular pe TikTok, unde își etalează mașinile în valoare de sute de mii de euro, dar și elicopterul personal. 

Victor Micula, scandaluri și dosare penale

 

Victor Micula, fiul magnatului român Viorel Micula, cel care a construit imperiul Frutti Fresh, a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri, fiind chiar cercetat pentru zeci de infracțiuni.

În aprilie 2021, fiul magnatului Viorel Micula a fost trimis în judecată pentru 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

În 2019, multimilionarul a intrat în atenția autorităților, după ce a tras cu o pușcă de asalt, de tip Kalashnikov, pe un pod din Oradea. El a cumpărat a doua zi o replică tip airsoft a armei pentru a încerca să-i păcălească pe polițiști.

În 2018, a fost implicat într-un scandal monstru, după ce a participat la o percheziție, îmbrăcat în polițist. Unul dintre polițiști, prieten cu el, i-a dat geaca lui, care făcea parte din uniforma de serviciu, dar și o cagulă. Drept urmare, ca să se amuze, Micula s-a implicat, în calitate de polițist, la percheziționarea corporală a unui șofer suspectat că s-ar fi urcat drogat la volan.

Viorel Micula este unul din cei mai importanți oameni de afaceri români

 

Viorel Micula este un om de afaceri român, cunoscut pentru activitățile sale în industria alimentară și a investițiilor în diverse domenii precum energie, imobiliare și miniere. El este unul dintre cei trei frați Micula, alături de Ioan și Victor Micula, care au fondat și au condus companiile din grupul de afaceri Micula. Grupul de companii Micula este unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România și este activ în industria alimentară, energie, imobiliare, miniere și servicii.

Ei au fost implicați în mai multe dispute legale, inclusiv una cu Comisia Europeană referitoare la ajutorul de stat acordat companiilor lor din România, care a dus la o decizie a CE care a obligat România la plata unei despăgubiri de peste o sută de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel