Danemarca. Român prins cu buzunarele pline de rujuri și rimeluri, a făcut circ într-un magazin

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Danemarca. Român, prins cu buzunarele pline de rujuri și rimeluri, a făcut circ într-un magazin
Danemarca. Român, prins cu buzunarele pline de rujuri și rimeluri, a făcut circ într-un magazin

Oamenii legii din peninsula Iutlanda de Est (parte a Danemarcei) au reținut, miercuri la ora 13.00, un român, în vârstă de 33 de ani, care este acuzat de furt din magazine și amenințări cu viața, informează Poliția, în raportul din ultimele 24 de ore.

Bărbatul de 33 de ani, de origine română, a intrat marți după-amiază în Salling pe Søndergade din Aarhus. Aici un comerciant a văzut cum bărbatul a mers direct la o vitrină cu produse cosmetice.

Hoțul a sustras de pe vitrină mai multe rujuri, pe care le-a ascuns în buzunar, apoi a mers către ieșire, scrie jyllands-posten.dk.

Paznicul magazinului a mers după bărbat, pe care a reușit să-l rețină și să-l conducă într-o cameră din spate. Ulterior, la fața locului au ajuns și polițiștii, care au fost alertați de comercianții din magazin.

În așteptarea polițiștilor, bărbatul a strigat amenințător la cei doi paznici, care stăteau cu el în cameră. Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul român a fost fost perchiziționat, iar agenții au găsit în buzunarele lui 14 rujuri și  14 rimeluri care fuseseră furate dintr-un alt magazin. Prin urmare, românul a fost arestat și acuzat de furt din magazine, dar și pentru amenințare verbală.

În altă ordine de idei, un român, căutat prin toată Europa, cu mandate de arestare, a fost prins în Germania.

Germania. Român, căutat prin toată Europa, cu mandate de arestare, prins în timp ce se plimba cu mașina

 

Un bărbat, de orginde român, în vârstă de 35 de ani, a făcut cunoştinţă de două ori cu anchetatorii de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Raubling. În primul rând, pe 5 februarie 2021, oficialii l-au denunțat pentru fals în documente. Un an   mai târziu, pe 6 februarie 2022, polițiștii l-au arestat pe baza mai multor mandate de arestare.

Poliția de frontieră Raublinger a oprit pentru verificări, pe data de 6 februarie, în jurul orei 15.00, pe autostrada A8 în zona comunității Bad Feilnbach, un Mercedes cu numere de înmatriculare românești.

În cadrul verificării celor doi bărbați români din automobil, polițiștii federali au constatat că împotriva unuia dintre cei ei existau două mandate de arestare, scrie  berchtesgadener-anzeiger.de.

Parchetul din Traunstein, filiala Rosenheim, a emis un mandat de arestare, deoarece românul falsificase, anul trecut, niște acte. În timpul unui control de anul trecut, bărbatul a arătat oamenilor legii un permis de conducere românesc  fals.

Un alt mandat de arestare a fost emis de magistrații parchetului Rosenheim românul fiind acuzat de furt din biserici și capele. În plus, procuratura Munchen II îl căuta pe român pentru mai multe furturi. Bărbatul a fost arestat și adus în fața judecătorului de instrucție de la tribunalul districtual din Rosenheim.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel