Danemarca. Doi șoferi români, bătuți cu ranga în parcare: Colegii danezi îi suspectau că fură motorină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Furt motorina din TIR-uri (sursa: padovaoggi.it)
Furt motorina din TIR-uri (sursa: padovaoggi.it)

Un șofer român a fost rănit, după ce el și colegul său de echipaj au fost bătuți cu răngile într-o parcare de camioane de lângă Egtved, Danemarca de alți șoferi.

O confruntare cu privire la furtul de combustibil din camioane a dus la o confruntare fizică într-o zonă de odihnă lângă Egtved.

Potrivit primelor informații, transportatorii danezi au au fost cei care i-au atacat pe colegii lor români,  supărați de faptul că aceștia ar fi furat motorină de la alte camioane, informează poliția din sud-estul Jutlandiei.

Un martor a văzut incidentul sâmbătă peste amiază și a chemat poliția. Ofițerii au ajuns în parcarea din Ammitsbølvej și au arestat și acuzat trei persoane: Doi șoferi români sunt acuzați de furt de motorină, iar un transportator danez este acuzat că a agresat un român cu lovituri cauzate de o bară de metal.

Toți trei au fost arestați preventiv de un judecător la Curtea din Kolding duminică după-amiază până pe 23 aprilie, informează șeful de gardă al poliției.

Deocamdată nu se știe cum pledează cei trei la acuzațiile aduse duminică. Cazul este  investigat în continuare. Acest lucru se aplică și prezumției unui posibil furt organizat de motorină. Printre altele, poliția va investiga dacă a existat furt folosind instrumente de pompare discrete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel