Dăncilă, despre numirea Rovanei Plumb: "O reușită pentru România"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, susţine că "numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european din partea României" reprezintă o reuşită pentru ţara noastră.

"Numirea Rovanei Plumb în funcţia de comisar european din partea României este o reuşită pentru ţara noastră. Este dovada şi expresia încrederii pe care preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, o are în capacitatea României şi a comisarului desemnat de a exercita cu succes acest mandat", scrie Dăncilă, luni, pe Facebook.

Preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi-a dat luni acordul în ceea ce priveşte lista comisarilor desemnaţi de statele membre, ce i-a fost pusă la dispoziţie de Consiliul Uniunii Europene, listă pe care din partea României figurează Rovana Plumb.

Potrivit unui comunicat de la Bruxelles, acceptul formulat de viitoarea şefă a executivului comunitar vine după o serie de interviuri oficiale pe care aceasta le-a susţinut în ultimele săptămâni cu fiecare dintre persoanele propuse de statele membre drept candidaţi la postul de comisar european.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel