Dăncilă, mesaj către Orban: Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul României, Viorica Dăncilă
Premierul României, Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat că este exclus să îşi dea demisia din funcţia de premier, precizând că este susţinută de coaliţia majoritară.

"Sunt susţinută de coaliţia majoritară. Este exclus ca să-mi dau demisia. Dimpotrivă, ştiţi cum se spune în România, ceea ce nu te ucide, te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în anul 2020", a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă la Bacău.

Chestionată dacă este adevărat că i-ar fi cerut preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să o lase să demisioneze, însă liderul social democraţilor ar fi pus presiune pe ea pentru a rămâne în funcţie, Dăncilă a spus: "Categoric nu. Văd că zvonistica funcţionează. Nu. Dacă aş fi vrut acest lucru, aş fi spus acest lucru, dar am reiterat că sunt un om puternic şi îmi voi duce la capăt mandatul, până în 2020".

Viorica Dăncilă a afirmat că are o responsabilitate faţă de România.

"Nu este uşor (...) Vezi atâtea jigniri, atâta ură şi atâtea lucruri urâte. Dar ce să fac, să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate faţă de România şi de români. (...) Am fost nouă ani europarlamentar, mi-am slujit ţara în această calitate şi îmi voi sluji ţara şi în calitatea de premier", a declarat Dăncilă.

Plângerea lui Orban

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus săptămâna trecută trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta fiind structura competentă în acest caz.

Liderul PNL o acuză pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare, prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

Plângerea îl vizează şi pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru divulgarea de informaţii secrete de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel